Oldalak

2016. december 2., péntek

Tartsunk teadélutánt!


Advent hatodik napja: Tartsunk teadélutánt!





A hét utolsó napján, ezen a  borongós téli délután, nincs is jobb program, mint a kedvenc forró italod mellett, lazítani egyet. Menjetek el barátaiddal valahova, vagy hívd meg őket magadhoz és tartsatok egy igazán csajos teadélutánt!

Miért érdemes teát fogyasztani? Azt már mondanom sem kell, hogy egy bögre finom,  forró tea képes felmelegíteni testünk és lelkünk is egyaránt. Azonkívül, hogy pótolhatod vele a napi folyadék szükségleteid, számos jótékony hatással bír. A benne található antioxidáns vegyületek segítségével, könnyen segítségünkre lehet betegségek, és azok kialakulása ellen. Ezeken kívül nyugtató hatással is bír. Szóval mire vártok? Beszélgessetek egy jót barátnőitekkel, süssetek és nassoljatok süteményeket, miközben elkortyolgattok egy csésze teát. 




Ha egy igazán csajos programra vágytok, érdemes szót ejteni az esztergomi, Boldog Ceferino alapítvány által szervezett teaházat. Itt olyan érdekes témákról beszélgethettek, mint a női szerepek és példaképek 21. században. A legutóbbi alkalommal Farkas Franciska színésznő volt a teaház vendége, aki rendkívül pozitív hatással volt a rendezvényen résztvevőkre. A második Csak Csajok Teaházról részletes beszámoló hamarosan itt, az oldalon. 


Jó teázást mindenkinek!
Adrienn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése