Oldalak

2017. szeptember 15., péntek

Őszi divat előrejelzés


Az ősz már itt van a nyakunkon. Az időjárás is kezd szép fokozatosan lehűlni. Nappal még élvezhetjük a napsütést és a szép időt, de reggel és este már meglehetősen hideg van. Pár hét múlva pedig már előkerülnek a legmelegebb darabok is. Hát igen, ez egy ilyen évszak. Nézzük meg együtt mik lesznek az idei ősz legnagyobb trendjei.

1.A szezon legtrendibb darabja

Az interneten és a magazinokban is olvashatjuk, hogy a szezon egyik  legmenőbb darabja a fekete színű farmer lesz. Ez a darab mindenkinek jól áll és bármivel könnyen kombinálható.

Forrás: Pinterest.com

2. A 2017-es ősz divat színei 

Azt már tudjuk, hogy az  év színe a lombzöld. Most nézzük meg azt, hogy kifejezetten mik lesznek azok a színek, amelyek ebben az évszakban a legtrendibbek lesznek. Általában a piros minden évben uralkodó  az őszi divat szín palettán, ez nincs máshogy idén sem. Ezen kívül természetesen a zöld és a kék különböző árnyalatai is jelen vannak, valamint olyan tipikus őszi színek is mint a barna, a szürke, a sárga vagy éppen a bordó.

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/150518812528745082/


 3. Haj 

Az idei ősz legtrendibb hajszíne a vörös, azon belül is a burgundi, valamint a gombához hasonló színű, egy ilyen szürkés barnás árnyalatú szín, amit angolul mushroom brown-nak hívnak . A laza, természetes hullámok még mindig nem mentek ki a divatból, de a lazán feltűzött kontyok és a fonatok is virág korukat élik.

Forrás: Pinterest.com



  Ti kipróbáljátok az idei őszi trendeket valamelyikét? Remélem tetszett a mai bejegyzés. Köszönöm, hogy ma is velem voltatok!
Adrienn


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése